ул. Полковник Сава Муткуров 36
Пловдив,
България
24.7374902
42.1560397
UserLikes
Име: БИОФРЕШ
Адрес: Пловдив, ул. Полковник Сава Муткуров 36
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.biofresh.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Козметични средства
Дейност:

Производител на натурална и био козметика

Ключови думи: био фреш, натурална козметика, био козметика, българска роза, розово масло

За нас

Фирма Биофреш ООД е основана през 2000 г. в гр. Пловдив. Тя е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион. Натрупаните и развити с годините опит и знания за чудодейните сили на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на нашия амбициозен научен екип ни помогнаха да разработим и създадем за Вас редица  козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за Вашата кожа по начина, по който тя би искала – със силата на природните дарове, които й даряват младост и свежест, без да я натоварват.


Една от основните ценности на продуктите на Биофреш се крие в използването при създаването им на чисто и свежо розово масло, идващо направо от розоварните на известната в цял свят Долина на Розите. Целебните и разкрасяващи свойства на този благоуханен елексир, бликащ от сърцето на България, са пренесли своята известност през вековете чак до наши дни. Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с модерни съставки и компоненти. Нашите висококачествени серии са произведени, използвайки последните достижения на науката и технологията, и са с чисти, натурални съставки, като продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество. Именно това ни прави не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.


Нашата цел е да се обърнем към Вашите усещания и чрез аромат и досег да Ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа Ви и подобрят Вашето здраве и самочувствие.




 
Открийте ни в Google+