NEW_MAMA_BANNER_WEB (1)
NEW_MAMA_BANNER_WEB (1)
new_balms (1)
new_balms (1)
hair_web_banner (1)
hair_web_banner (1)
web-banner (1)
web-banner (1)
immortella_banner_web (1)
immortella_banner_web (1)
man-banner-web
man-banner-web
previous arrow
next arrow

Verde Mi Vida – онлайн магазин за натурална козметика

Потопете се в света на съвременната натурална козметика. Открийте нови и ексклузивни марки за България. Тук ще откриете ефикасна натурална козметика, която отговаря на Европейските стандарти за качество. Също така всички продукти, които откривате тук да са изгодни и лесно достъпни за всеки.

Пазарувайте по категория

ЗА ЛИЦЕ
ЗА КОСА
ЗА ТЯЛО
ЗА БРЕМЕННИ
ЗА ДЕЦА
ПАСТИ ЗА ЗЪБИ

Хиалуроновата киселина е известна с благоприятното си действие за кожата. А знаете ли че можете лесно да увеличите многократно нейната ефективност? Тайната се крие в съставката Сквалан. Разберете какво ще получи вашата кожа, използвайки тези две съкровища в комбинация!

Етеричните масла са се използвали в продължение на хиляди години от различните народи за целите на медицината, както и за поддържането на доброто здраве. Те действат като антидепресант и стимулатор, имат пречистващи, антибактериални, антивирусни и успокояващ свойства. Етеричните масла набраха популярност като средство за натурална, безопасна и достъпна терапия за редица здравословни и кожни проблеми.

Знаете какъв тип е вашата коса, но не знаете как да ѝ осигурите най-добрата възможна грижа? Натуралната козметика за коса от Verde Mi Vida е съобразена с нуждити и проблемите. Тя помага за растеж на косата, действа против косопад, ограничава омазвянето или се бори с накъсването и цъфтящите краища  Намерете най-точния за вас продукт спрямо нуждите и проблемите, които искате да решите.

Избери козметика за лице спрямо твоя тип кожа

Кремове против бръчки и серуми за лице

ЗА ЗРЯЛА КОЖА

Измиващи гелове и хидратиращи кремове за лице

ЗА МАЗНА И КОМБИНИРАНА КОЖА

Маски и кремове за суха кожа

ЗА СУХА КОЖА

Маски, масла и кремове против пигментни петна.

ЗА КОЖА С ПИГМЕТНИ ПЕТНА

Разбери повече за всяка марка, която ще откриеш във Verde Mi Vida

ВЗЕМИ 10% НАМАЛЕНИЕ ЗА ПЪРВАТА СИ ПОРЪЧКА

Запиши се за нашия бюлетин и ще ти изпратим ПРОМО КОД за 10% отстъпка за първата ти поръчка. На посочения мейл също така ще получаваш новини, промоции и полезни съвети, за да си винаги в крак с натуралната красота.

КАКВО СПОДЕЛИХА КЛИЕНТИТЕ:

ЗЕЛЕНИ СТАТИИ ЗА НАТУРАЛНИ КРАСАВИЦИ

В блога на Verde Mi Vida те очакват АКТУАЛНИ СТАТИИ за силата на НАТУРАЛНАТА КОЗМЕТИКА!

С нашите съвети за красота и здраве, трикове и полезни факти ще бъдем ваш съюзник в разкриването на естествената красота. Приятно четене!

Natural CareГрижа за лицето

Ползите на маслото от СКВАЛАН за кожата, косата и ноктите

Какво представлява маслото от Сквалан?Маслото от Сквалан е овлажняваща съставка, получена от растения (маслина, захарна тръстика, ориз), животински източници (масло от черен дроб на акула) или произведено синтетично. То е стабилна форма на Сквалена, който е естествен компонент, съдържащ се…
Natural CareГрижа за лицето

Задължителен ежедневен ритуал: Защо почистването на лицето никога не бива да бъде пренебрегвано?

Всички се стараят да имат „идеална кожа“ на лицето и средствата са неограничени – от грим продукти и козметични корекции до обработването на снимки в социалните мрежи. Как изглеждат тялото и лицето ни в дигиталното пространство, се превръща в приоритет…
Natural CareГрижа за лицето

Използвайте силата на натуралните масла за сияен летен тен

С наближаването на лятото много търсачи на слънце копнеят за красив бронзов тен. Въпреки че към излагането на слънце трябва да се подхожда с повишено внимание, някои естествени масла могат да подобрят изживяването ви и да добриете най-желания от всички…

Натуралното няма нужда от филтри

Последвай ни в Инстаграм